Det moderne islæt præger bydelen 'The Pearl', der er en menneskeskabt ø med en 40 kilometer lang kystlinje og bugter formet som perler på en snor – heraf navnet. Navnet går dog også længere tilbage, for Qatar var i mange århundreder kendt for sit perlefiskeri, indtil japanerne opfandt kunstperlen. Nu har Qatar fået sin egen kunstige perle, og øen er en attraktiv legeplads for de rige, hvis private yachter ligger side om side langs molen. For landkrabber med knap så dybe lommer er en slentretur langs promenaden og forfriskninger på restauranternes mange udendørs terrasser bestemt et hyggeligt alternativ.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 14:50

Tak søde Anne-Mette.

...
24.10 | 12:13

Hej Ulla Bo Mikkel Og Lykke. Dejlig at se og høre at i alle trives. Hvor må det være en kæmpe oplevelse og lærerigt for Mikkel og Lykke. Mange tanker Anne-mette

...
04.09 | 18:52

BO.......få lige Ulla til at klippe dit pandehår, ser sgu lidt mærkeligt ud!!!!;)
Kh.D.

...
04.05 | 05:41

Tak.

...
Du kan lide denne side
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE